Blogg Uppskattning o Reflexioner av bloggens läsare.

Lite uppskattning och reflexioner från läsare av bloggen iKristianstad:
"Trägen vinner….
Vi hörs!"
"Du är fantastisk, d.v.s. fantastiskt bra!"
"Håller fullständigt med dig.
Har en insändare på gång ang samma saker och lite till."
"Hej Olle,
J H  Dahls skolan som jag själv en gång tillbringade fyra år på med goda minnen är ju en del av Kristianstad precis som boulevarderna. Jag håller helt och hållet med Dig. Om kommunen fortsätter sa kommer de att förvandla om Kristianstad till oigenkännlighet. Stadsplanen och de gamla byggnader gör Kristianstad unikt. Utan dessa, avhyvlade gator och köplador vem söker sig till Kristianstad för detta då alla andra andra städer uppvisar samma uniformitet. Kristianstad, det måste vi erkänna, har ju inte begåvats av naturens mest intressanta läge utan de är historien som gör staden lite unik. Detta måsta bevars och utvecklas i samklang med nybyggnationer. Men bevara oss från trafikutredningar som upptäcker köer i Kristianstad som måste avhjälpas av kalhyggen. Det vore bättre att använda tiden vid  studieresorna  till studier. Framförallt borde politiker och tjänstemän åka till jämförbara städer där man löst olika problem med utmärkta individuella lösningar.
Hälsningar från ett ångande hett Bangkok."
"Hej...
och tack för dagens mail!
Har våra politiker alldeles tappat förståndet? Jag tror så, men det måste väl ändå finnas någon med förståndet i behåll. Vi hoppas verkligen på det.
Ha det gott"
"Haha Bra jobbat olle
Nu pallar han inte längre nu vill han sluta"
"Olle! Du är på rätt väg…."
"Hej Olle,
tack for att det finns sadana eldsjalar som Du. Aven om jag bor langt borta fn i Bangkok, sa ar jag intresserad av att diskutera de av Dig uppstallda fragorna.
Jag haller helt med Dig om exv Radhuskvartert. Det tycks som man valjer av en slump eller nagot annt skal en arkitekt som i vanlig ordning ska forsoka gora sig ett namn utan oftast ens ha de grundlaggande  forutsattningarna och kompetens.""Jag är med"
"Hej Olle - jag kan faktiskt på vilken dag och tidpunkt som ni hittar på - har inget planerat annat än utlandsresa."
"Om Gud sedan är god (kanske han hör oss) avgår Bengt Gustafson. Han har ju kollat pensionen och anställning i Ö.Göinge om man får tro Bladet"
"Heja Olle!!!
Tänk om ALLA brydde sig som Du gör!!!!!!
Jag är med och försöker tänka. Just nu försöker jag påverka Rådhusets fasad mot Stora Torg. Den är förfärlig! Grotesk!!"
"Hoppet är det sista, som överger människan!!!!! Vi gör som loppan, lever på hoppet. Gustafson är nog litet sjuk - i huvudet? - han var på apoteket i måndags!"
"Intressant! Frågan är om Kristianstad är Grönköping eller är det tvärtom. Men det blir så med maktfullkomliga politiker i en liten kommun med storhetsvansinne."
"Tack Olle för allt du gör.  Jag blir gråtfärdig när jag läser hur illa det är ställt i min kära hemstad.  Man undrar hur dessa påsmunkar kan  få sitta kvar och missbruka sin makt,  vore det kanske bättre med sossar ?    Hoppas att Kr-bladet kan vara neutralt och "avslöja"   inkompetensen och maktmissbruket så att de åker ut
nästa mandatperiod.
"
"Jättebra insändare på "fria ord" idag! Vi stöder dig fullständigt. Dessa politiker tycks tro, att alla vi andra är litet dumma och därför har de själva mandat att göra, vad de vill. Inget kan vara mera fel."
"Vi läser med stort intresse allt du skriver, Olle, och vi stöder dig helhjärtat. Politikerna kan inte få hitta på en massa, som de aldrig nämnt i valrörelsen. Alla stora och omvälvande nya idéer måste förankras hos väljarna. Det är vi som är politikernas arbetsgivare/chefer och inte tvärtom, för det är vi som avlönar dem!!!! De tror, att det är de som står över oss, men utan våra skattepengar kunde de inte åstadkomma något alls. Politikerna är beroende av oss skattebetalare."
"jag måste säga att du är enastående som orkar kämpa mot alla dönickar och deras märkliga planer för vår lilla stad. Man får hela tiden känslan av att de måste göra något slags monument över dem själva. Göra avtryck i stadens historia hur tokigt förslaget än må vara. Det är tur att vi har sådana kämpar som dig som värnar om vår kultur och det som är genuint för vår stad men även ser till att vi behöver en nydaning för att vi ska komma vidare  och bli ett mer attraktivt samhälle. Så stå på dig"
"Du håller politikerna varma. Helst borde de bränna sig litet, men de är väl för hårdhudade för att bli det."
"Du är en strong man, Olle, som kämpar för det du tror på. Så borde fler göra och nu tycker vi, att det ser ut att börja "röra på sig" litet smått. I varje fall är det fler, som tycker till i Bladet. Allt skall börja någonstans - och det har du verkligen gjort."
"Tänk om det funnits ytterligare ett antal aktiva som Du!!!"
"Hallå och bra jobbat Olle Jag läste k-bladet i morse om husbilarna som jag tidigare läst som "medborgarförslag"från dig."
"du är fantastisk! Du kämpar verkligen för vår stad som en levande stad. "
"Jag ser att det finns mycket att diskutera."
"Jag hoppas Du fortsätter med Ditt aktiva arbete."
"Tack för ytterligare info! Jag vill gärna vara med på listan. Politiker tycks vara ett släkte för sig själva. De har GLÖMT, att de representerar sina väljare och skall lyssna på FOLKET!
Skam den som ger sig"
"Du har massor av gamla inlägg – vilket jobb Du gjort. Bra dokumentation för framtiden…….."
"Tack själv för ditt engagemang  för att behålla vår stad levande och god jul!"
"Jag kommer att fortsätta driva på för en förändring i detta ärende."
"Du är duktig – som kämpar för vår Stad. Du har mitt stöd…."
"BRAVO, Olle! Stå på dig! Jag har skrivit åtskilliga brev till olika ministrar. För det mesta har de svarat, men deras svar är i stort sett bara ett "jaså". Helt värdelöst."
"ett bra initiativ...."
"Hej Olle! Bra jobbat, jag hade inte kunnat uttryckt mig bättre i denna fråga" 
"Hej Olle och tack för Dina hälsningar o engagemang!"
"Jag vill också tacka Dig för en bra insändare den 21 dec att "Gustafsson inte svarar"!"
"Jag är glad att höra ifrån dig. " 
"En alldeles utmärkt skrivelse till KS ordf."
"Tack för ditt mail. Jag skickar informationen vidare till vårt regionkontor i Malmö."
"Jag hoppas verkligen Du håller kvar i piskan och låter den vina runt öronen "
"Tack för du orkar kämpa och göra din röst hörd för oss oxå"   
"Du är fantastiskt ihärdig med dina bloggar. "
"Tack för din insats för husbilsplatser i Kristianstad."
"Kanonbra Ollej! Vi ska hjälpa Kristianstads kommun att fatta ett klokt beslut."
"Du har inte kämpat förgäves, för nu har du fått politikerna att vakna och "titta över" länken. Sent skall syndaren vakna, men bättre sent än aldrig."
"Du är oerhört engagerad. Och sidan på internet speglar det. Det är bara att önska dig lycka till."
"Jag/vi är verkligen för, att vi skattebetalare skall få insyn och delaktighet i, vart våra pengar tar vägen. Vi har inte valt några politiker med rätt att handla enbart efter egna infall.
Du är JÄTTE duktig, Olle, och krafter tycks du ha, som tar tag i så viktiga saker som vår och våra efterkommandes framtid.
Ditt "formulär om folkomröstning..." är utmärkt bra.
Vi fortsätter att hålla tummarna för en levande innerstad."
"du är fantastisk! Du kämpar verkligen för vår stad som en levande stad.  Vi står helt på din sida och jag är på gång med en insändare angående detta."
"Hallå och bra jobbat Olle"
"Tänk om det funnits ytterligare ett antal aktiva som Du!!!"
"En god fortsättning!"
"Jag väntar med spänning på din insändare Alltid lika intressant att läsa."
"Väldigt bra insändare idag, du är grym  Kämpa på."
"Tack för ytterligare info! Jag vill gärna vara med på listan."
"Du är duktig – som kämpar för vår Stad. Du har mitt stöd…."
"Du är fantastisk som kämpar på."
"Skam den som ger sig."
"Du tycks ha goda kontakter, som du kan använda dig av i fallet B.G. Vem tror han, att han är?"

Tack alla för era bifall och reflexioner! Det "värmer"! Jag tror Kristianstad kunde mått bättre! 
Kristianstad är en "Go bit av Skåne"!
Olle