2006-02-02

Heja KristianstadVarför inte bilda en grupp låt oss kalla den HEJA KRISTIANSTAD och föra en konstruktiv dialog om det för Kristianstads bästa? Det är inte meningen med något motsats förhållande till offentliga Kristianstad utan tvärtom som ett komplement.

Gruppen skall vara helt ideell utan några stela organisationer bakom sig. Helt enkelt där skall visioner och idéer om Kristianstads positiva utveckling ventileras och framföras..

Givetvis skall inget politiskt käbbel eller låsningar med ofta en långbänk som följd förekomma i denna grupp, utan det är samverkan som gäller och allt för Kristianstad.

Låter det intressant? Jag bjuder gärna på en kopp kaffe med bulle om intresse finns. Ring gärna mej på 0708 211134 eller sänd ett mail Du alltid välkommen.

Jag är helt övertygad att ju fler som är delaktiga desto bättre är det för Kristianstad och så tycker naturligtvis många, men tyvärr är outputen ibland lite liten.

Vi får inte bara tro att allt löser sig av sig själv eller kanske av någon annan, så gjorde som bekant inte Hans Werthén, Ingvar Kamprad de började med uppsökande verksamhet genom att knacka dörr och sälja dammsugare och borstar. De lyckades som bekant väl.

Allt är möjligt. Ta inte lärdom av dina misstag - då törs du aldrig pröva igen!

ollesblogg@hotmail.com

 • Här kan Du också komma med förslag på Forum Kristianstad • Upptäck Kristianstad
  Kristianstads Kommun
  Skåne Nordost

  Andra bloggar om: , , , , , , , ,

  Inga kommentarer:

  Skicka en kommentar

  Här är en kommentar från bloggen iKristianstad